Fysiofitness bij SPORTCITY Living Well

Indien de fysiotherapeut u adviseert om aanvullende oefeningen uit te voeren bieden wij u de mogelijkheid tot het volgen van Fysiofitness. Hierbij is het mogelijk om tijdens uw behandelperiode individueel of in groepsverband aanvullend te trainen. Dit kan betekenen dat u tijdens uw sportblessure zelfstandig extra aan uw conditie werkt. Of dat u naast uw oefeningen van de therapeut ook andere lichaamsdelen versterkt. Wij bieden u de mogelijkheid om gebruik te maken van al onze faciliteiten.

Onze praktijk biedt tevens ook trainingstijden aan. Hierbij is het mogelijk om voor een bepaalde periode op een vaste trainingstijd uw trainingsprogramma af te werken terwijl een fysiotherapeut hier op toeziet. Dit biedt ruimte om tijdens langdurige behandeltrajecten uw klachten goed in de gaten te houden.

Naast verschillende losstaande klachten komen voor deze groepsbehandeling mogelijk ook de chronische aandoeningen in aanmerking. Bij ons kunt u voor alle chronische aandoeningen terecht. Een aantal veelvoorkomende voorbeelden hiervan zijn: COPD, Hart- en vaatziekten, Diabetes, Claudicatio Intermittens en verschillende reumatische aandoeningen.

Vraag een gratis consult aan
Tijdens dit consult beantwoordt onze fysiotherapeut uw eerste vragen rondom uw klachten/pijn en adviseert hij de juiste behandelmethode. Vul uw gegevens in en klik op verzenden. Onze fysiotheraut neemt binnen 1 werkdag contact met u op om uw eerste vragen te beantwoorden.

Website door: