Dit team staat voor u klaar:

 

Yuri Jacobs

Functie: Algemeen fysiotherapeut

Yuri haalt enorm veel voldoening uit het persoonlijk contact dat hij heeft met mensen. Zorg leveren op maat staat bij hem hoog in het vaandel. Het ontrafelen van gezondheidsproblemen waar mensen zijn hulp voor inroepen is voor hem iedere keer weer een boeiende uitdaging. Hij streeft er altijd naar de oorzaak van de klacht samen met de cliënt aan te pakken. 
 
In 2019 is hij afgestudeerd als fysiotherapeut. In de toekomst hoopt hij zich nog verder te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en cursussen.
 
E-mail:  yuri@living-well.nl
 

Bas Nijdam


Functie: Algemeen fysiotherapeut

Als fysiotherapeut haalt Bas erg veel energie uit het helpen van mensen. Hij vindt het heel erg belangrijk om te kijken naar de bron van het probleem en zijn behandelplan daar op in te stellen. Daarnaast heeft hij het contact met de patiënt heel hoog zitten. Bas doet alles in samenspraak met zijn patiënt, omdat een goede verstandshouding tussen therapeut en patiënt na zijn idee de basis is van een voorspoedig herstel. Als fysiotherapeut heeft Bas de meeste affiniteit met het behandelen van rug problematiek en klachten aan de onderste extremiteit.
 
Begin 2020 is Bas afgestudeerd als fysiotherapeut. In de nabije toekomst zou hij graag een master gaan volgen met betrekking tot het behandelen van de oncologische patiënt.  
 
E-mail: bas@living-well.nl

 

 


 

 

Website door: