Wat is fysiotherapie in Gorinchem

Bewegen doet u eigenlijk zonder er bij na te denken. Pas wanneer u door uw rug gaat, uw knie verdraait of een stijve nek hebt, merkt u dat uw lichaam iedere dag een hoop te verduren heeft. Een fysiotherapeut is de juiste persoon om u van uw klachten af te helpen... en te houden!
Bij SPORTCITY Living Well Fysiotherapie staat de kwaliteit van de behandelingen hoog in het vaandel. Op deze manier bent u voor iedere behandeling bij ons aan het juiste adres. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor Fysiotraining; groepstrainings-programma’s onder begeleiding van een fysiotherapeut voor mensen met langdurige/chronische klachten.

Direct toegankelijk
Onze fysiotherapiepraktijk is voor iedereen direct toegankelijk. Concreet betekent dit dat u geen lid hoeft te zijn van Living Well Health & Fitness, een verwijsbrief van de huisarts niet verplicht is en dat het niet uitmaakt bij welke zorgverzekeraar u verzekerd bent. Dit betekent dat u sneller bij uw fysiotherapeut terecht kunt en dus sneller van uw klachten af bent.
Tijdens uw eerste afspraak voert uw fysiotherapeut een screening uit waarin hij vaststelt of u bij de fysiotherapeut aan het juiste adres bent. Indien dit het geval is zal hij u in deze eerste afspraak uitgebreid uitleg geven over uw klacht en vervolgens samen met u het behandelplan opstellen. Uw fysiotherapeut brengt uw huisarts na ieder behandeltraject op de hoogte.

Actieve oefentherapie
Een belangrijk onderdeel van de behandeling bij SPORTCITY Living Well Fysiotherapie is actieve oefentherapie. Wat wil zeggen dat -indien de klacht het toelaat- u middels oefeningen en bewegen uw kracht, stabiliteit en beweeglijkheid vergroot. Op deze manier past het lichaam zich aan om uw klachten op zowel korte als lange termijn te laten verdwijnen. Het is tenslotte niet de bedoeling dat uw klachten later alsnog weer terug komen. Daarom zorgen onze fysiotherapeuten aan het einde van uw behandeltraject dat u goed weet hoe u met uw klachten om moet gaan.

Kwaliteits garantie
Alle fysiotherapeuten KRF-geregistreerd. Dit houdt in dat zij verplicht zijn hun kennis up to date te houden middels scholing. Hierdoor zijn zij dus altijd op de hoogte van de nieuwste behandelmethoden.
 

Website door: