Fysiotherapie in Gorinchem

 

Wat houdt fysiotherapie eigenlijk in?
Een fysiotherapeut houdt zich bezig met klachten aan het houdings- en/of bewegingsapparaat. Hij helpt bij het voorkomen, verminderen of verhelpen van klachten. Alle klachten en vragen die je hebt over ons menselijk lichaam die met bewegen te maken hebben en/of bewegingen veroorzaken zijn het werkgebied van de fysiotherapeut.

De spieren, pezen, gewrichten, de longen die het bloed van zuurstof voorzien, het hart dat zorgt voor het rondpompen van bloed, de hersenen die dit alles aansturen, de organen die in verbinding en relatie staan tot het bewegingsapparaat; alles wat er toe doet om de bewegingen uit te voeren en de beweging erin te houden is in principe toegankelijk voor fysiotherapie.

 

Wat kunnen wij als fysiotherapeut voor u betekenen?
Aan de hand van een vraaggesprek met een daaropvolgend lichamelijk onderzoek worden de klachten in kaart gebracht. Vervolgens kom je tot een advies, behandeladvies en (mogelijk) tot een behandeldoel. Dit gebeurd altijd in overeenstemming met de patiënt.

Een behandeling bij de fysiotherapeut kan verschillende doelen hebben, bijvoorbeeld het verminderen van pijnklachten, het verbeteren van uw conditie of kracht, revalideren na een ongeluk, of zo goed mogelijk leren omgaan met een chronische ziekte. Ook preventie speelt een belangrijke rol; het voorkomen van ziekten en klachten.

Kwaliteit is bij ons prioriteit. Dit leveren wij door op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de fysiotherapie en bieden wij onze medewerkers de kans om zich verder te ontwikkelingen door verdiepende  cursussen en scholingen te volgen. Een goede intercollegiale samenwerking met andere zorgverleners is ook van belang en wij hechten hier veel waarde aan binnen de praktijk.

Afspraak maken bij  SPORTCITY Living Well Fysiotherapie in Gorinchem!
Tijdens dit consult beantwoordt onze fysiotherapeut uw eerste vragen rondom uw klachten/pijn en adviseert hij de juiste behandelmethode. Vul uw gegevens in en klik op verzenden. Onze fysiotheraut neemt binnen 1 werkdag contact met u op om uw eerste vragen te beantwoorden.

Website door: