Zorg1 Lage Rugklachten Programma

Heeft u rugklachten?
Heeft u lage rugpijn en wilt u weten hoe u zo snel mogelijk uw rugklachten kunt verhelpen? Dan bent u bij SPORTCITY Living Well Fysiotherapie in Gorinchem Oost aan het juiste adres. Met ons zogenaamde Zorg1 programma werkt u onder begeleiding van een fysiotherapeut aan uw herstel en leert u hoe u uw klachten onder controle kunt krijgen en houden. 

Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in a-specifieke lage rugklachten. Mede door onze doelgerichte en succesvolle aanpak hebben wij aantrekkelijke productafspraken met VGZ en al haar labels kunnen maken

Onze aanpak gaat zo:

  • Uitgebreide intake 
  • 1 op 1 behandelingen 
  • Specifieke oefengroepen 
  • Mijn ZorgApp met oefeningen en instructievideo's 
  • Online ondersteuning

Vergoeding 
Zorg1 wordt vergoed als fysiotherapie vanuit uw aanvullende verzekering. Bent u aanvullend verzekerd bij VGZ of bij een van de labels zoals Unive, IZA, IZZ, SVZK,Bewuzt, Zekur, Zorgzaam, Zilveren kruis en UMC Zorgverzekering, dan kunt gebruik maken van deze zeer gunstige regeling. 

Alleen de intake en de individuele behandelingen (1op1) worden gerekend en gaan af van het aantal beschikbare behandelingen in uw aanvullende verzekering.
Voor het deelnemen aan de oefengroepen, het gebruik van de app en het onbeperkt gebruik van de faciliteiten van SPORTCITY Living Well wordt niets berekend en gaat dan ook niet ten koste van uw beschikbare behandelingen.
De zorgverzekeraar geeft ons een vergoeding per traject en niet meer per behandeling! 

Blijf ook na uw herstel in contact met uw fysiotherapeut 
Heeft u nog vragen of speelt uw klacht weer op? Dan kunt u altijd weer contact opnemen met uw fysiotherapeut. Ook al is uw programma afgelopen, want uw gezondheid is voor ons belangrijk!

Maak nu direct jouw afspraak bij SPORTCITY Living Well Fysiotherapie Gorinchem

 

Website door: